Keresés

2017. okt. 28.

Új fejezet, új történet

A tegnapi nap folyamán felkerült a Kivetettek hetedik fejezete, mely Az első lecke címet kapta. Ezt jobb oldalt a fejezetek címszó alatt találhatjátok.
Lassan, de készül a nyolcadik rész is. Időpontot nem tudok mondani, hogy mikorra sikerül hoznom, de amint felteszem az oldalra mindenképpen értesítelek titeket.
A hétvége folyamán még számítani lehet egy írástechnikai bejegyzésre, illetve két-három könyvről is leírom a véleményem a Magánvélemény rovatban. 

Aztán itt nem áll meg a dolog, mert már egy éve kacérkodom egy új történettel. Maga a történetszálat rég kitaláltam, szinte minden nagyobb eseményt kidolgoztam. Annyi van hátra, hogy egy fejezetekre lebontott jegyzetet készítsek, majd megírjam a történetet. Annyit kell tudni róla, hogy ez is fantasy témakörben fog íródni, és ugyanúgy, mint a Kivetettek angyalokról, démonokról fog szólni. Persze, maga a történet merőben eltérő lesz, teljesen más vonalon fog mozogni. Még címet nem találtam neki, de egy bevezetést sikerült összehoznom. Eddig itt tartok. Összegezve: kéne egy jó cím, egy fülszöveg, és akkor indulhat az írás folyamata.

Persze több regényötletem is van, de azokat egyelőre félreteszem, mert elég lesz a Kivetettekkel, és az új történettel foglalkoznom. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy szívem vágyam teljesülne, ha sikerülne összehoznom egy horrort. Nagyon sok koncepcióm, és rengeteg elképzelésem van erre nézve. Ebből a szempontból a bőség zavarában szenvedek. A lényeg az, hogy sok tervem van, csak időm legyen mindenre.

Emellett felhívnám minden kedves olvasóm figyelmét, hogy az Aranypenna  vár és fogad minden történetet, legyen az saját regény, vers, próza, novella, fanfiction. Ha valaki szeretné ezen az oldalon megjelentetni a művét, az látogasson el az ide: Aranypenna, ahol minden ezzel kapcsolatos információt megtalál.
Mindenkit várunk, aki szeret írni, vagy csak egyszerűen szeret olvasni.







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 megjegyzés:

  1. Szia,

    Szuper bejegyzés volt, jó volt olvasni, hogy újabb fejezet készült el és hogy tervben van már a következő. :D

    Az Aranypennáról még nem hallottam, de felcsigázta a kíváncsiságom. Benézek, amint időm engedi.

    Üdv,
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, hogy még mindig olvasol.

      Igen, kész a hetedik fejezet, a nyolcadik készül. Eszméletlen löketett adott most a kommented. Már féltem, hogy három-négy hónap kihagyás után elpártolnak az olvasóim. Ezek szerint még van, aki kíváncsi a firkálmányaimra.

      Az Aranypennát kb. egy éve vettem át. Akkor még csak és kizárólag Naruto fanficcek voltak olvashatóak rajta. Azóta új dizájnt kapott az oldal, és a feltöltés lehetősége is bővült. Remélem, lassan szállingóznak majd az ifjú titánok. Ez egyfajta megjelenési lehetőség a kezdő, amatőr íróknak.

      Még egyszer köszönöm, hogy a sok hónapnyi kihagyás után sem pártoltál el mellőlem.

      Üdv.: Emilly

      Törlés

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML