Keresés

2016. dec. 28.

Kivetettek hatodik fejezet

Olyan szétszórt vagyok, el is felejtettem mondani, hogy felkerült a Kivetettek hatodik fejezete A mester. Jobb oldalt az oldalsávban tudjátok elérni, de ide is kiteszem a linket.




Egy apró műhelytitok. Ezt a fejezetet írtam meg a leggyorsabban, de mégis ez állt a legtöbbet a gépemen. Már szeptember elején kész voltam vele, és úgy gondoltam, hogy lektoráltatom, és már olvashatjátok is. Igen, de porszem csúszott a gépezetbe, ezért ezt saját magam néztem át. 

Mondhatom, hogy több időmbe került az átnézés, és javítás, mint maga az írás. Persze, ez nem jelenti azt, hogy hibátlan lenne, mert biztos nem az, de úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy élvezhető legyen.

Úgy nézz ki, hogy megfogadom párom tanácsát, és innentől kezdve nem lektoráltatom, bétáztatom a történeteimet, hanem megpróbálom magam megoldani. Hogy ebből mi fog kisülni, az még jó kérdés, de egy próbát megér, hogy ne mindig másra várjak.

Ezenfelül van még egy hírem:
Nemrég egy Naruto fanfiction oldal szerkesztője lettem. Ez nem más, mint a Minden ami SasuSaku oldal. 

Aki szereti ezt az animét, az jöhet olvasni, véleményezni a történeteket. Jómagam nem alkotok ebben a kategóriában, de imádom olvasni.
Aki pedig ebben a fandomban ír, az nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot az oldalon megadott elérhetőségen, és küldje be a történetét. 

Már rengeteg író műve megtalálható az oldalon, szóval van miből válogatni, csemegézni. Vannak rövidebb és hosszabb történetek, oneshotok, doujinshik, fordítások és képek is.

A kinézetét ne nézzétek, mert így vettem át/kaptam meg az előző tulajdonostól, és tervezem, hogy januárban, de legkésőbb februárban megváltoztatom az oldal dizájnját. Szóval, egyelőre türelemre intek mindenkit.

Az oldal elérhetősége:
Minden ami SasuSaku



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Emilly!

    Örülök, hogy végre olvashatjuk a következő fejezetet, és jó hallani felőled is.
    Sok sikert, az "önbétázáshoz", szerintem menni fog. :)
    Le a kalappal, hogy ennyi energiád van, hogy nemcsak dolgozol, családod van, meg írsz, hanem még blogot is vezetsz és még oldalt is szerkesztesz. Kitartást és minden jót a továbbiakban is.

    Szeretettel: Hollótoll

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)

      Rég hallottam felőled. Remélem, minden rendben a házad táján :)

      Köszönöm szépen, hogy írtál pár biztató szót. Reménykedem, hogy elolvasod a hatodik részt, és elmondod a véleményed. Nemcsak a történetről, hanem a bétázásról is.

      Ismersz, és tudod jól, hogy mindenem az írás. Szóval, ez számomra nem megterhelő, hanem felüdülés.

      Ölel: Emilly

      Törlés

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML