Keresés

2017. jan. 15.

Facebook csoport: Néma bűnök

Sziasztok!
Nemrég létrehoztam egy zárt csoportot a Néma bűnök című könyvemhez, illetve annak témájához a családon belüli erőszakhoz.
Már sokszor gondolkoztam azon, hogyan tudnék segíteni az átélőkön, vagy azokon az embereken, akik jelenleg is nehéz élethelyzetben vannak.

Egyfelől úgy, hogy megírom a saját, igaz történetem. Ez idáig rendben is van, de mégis úgy érzem, hogy többet szeretnék tenni az ügy érdekében.


Nekem nagyon fontos, hogy ne csak beszéljek, és írjak a dologról, hanem tényleg segítsek azoknak, akiknek kell.
Tudom, ez még csak egy kezdeményezés, és jelenleg nem sok mindent tehetünk értük, csak annyit, hogy meghallgatjuk és biztosítjuk őket, nincsenek egyedül, nem egyedi esetek, és ez nem az Ő szégyenük, hibájuk. Kiállunk mellettük, értük!


Ezért hoztam létre a csoportot, hogy mindenki megoszthassa a gondolatait, érzéseit, hasznos linkeket, illetve kialakítsunk egy olyan közösséget, ahol támogatást adunk azoknak az embereknek, akik most is ebben a cipőben járnak. Ha mást nem, de annyit megtehetünk értük, hogy saját magunkhoz mérten felkaroljuk ezt az ügyet, és beszélünk róla.

Segítsük egymást, mert soha nem tudhatjuk, hogy mikor kerülnünk olyan élethelyzetbe, mikor egy támogató, segítő csoport tarja bennünk a lelket, ad hasznos tanácsokat, ötleteket.
Szeretném, ha minél többen lennénk a csoportban, és hívnátok ismerősöket, mert soha nem tudhatjátok, hogy ki az, akinek szüksége van rá!!!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML