Keresés

2016. aug. 5.

Tavaszi Ajándékozós Izé (TAI)

Másfél hónapja indult, és nemrég zárult le, az Imagine írói oldalon megrendezett ez évi TAI (Tavaszi Ajándékozós Izé). Kivételesen most nemcsak olvasóként, de íróként is részt vettem rajta. Érdekes élményben volt részem. 

Igaz, mint mindig, úgy most is adódtak problémák az időpontokkal. A novella leadásának határideje előtt huszonnégy órával, még csak egy vázlatom volt. Se novella, se formázás, se javítgatás, se lektoráltatás. De azért, délután öt és éjjel fél négy között csak sikerült megírnom. Hogy milyen lett, azt inkább nem minősítem. Annak örülök a legjobban, hogy határidőre elkészült, és hogy egy olyan lektorom van, aki nem küld el nyaralni, ha éjjel zargatom. Ezúton is szeretném neki megköszöni neki a roham tempójú lektorálást.

Emellett pedig, a TAI-sok nagy része jelentkezett, az idei Camp NaNo-ra. Ennek részleteiről is írók, igaz egy picit később. Mert itt sem olyan egyszerű a képlet, mint ahogy azt elsőre gondoltam. Már az első napokban sikerült bénáznom, és írótársaim idegeire mennem.

Magát a novellát az oldalsávban találjátok Két véletlen címmel.

Leírás:
  
Jack Edwards feltaláló, az emberiség megmentője, hős, majdnem Nobel-díjas kutató. Büszke saját magára, szereti önmagát. Ő áll élete középpontjában. Életét átszövi saját tökéletessége. Aztán egy nap történik valami. Valami, ami veszélybe sodorja nemcsak őt magát, hanem az egész emberiséget. Képes-e Jack arra, amire öt évvel ezelőtt? Képes újból hőssé válni?


Jó olvasást!

Kéretik nem komolyan venni!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML