Keresés

2016. aug. 5.

Kivetettek - 2. Újrakezdés

Örömmel jelentem, végre kész a Kivetettek második része, az ÚjrakezdésPár perce írtam le az utolsó pontot. Már át is küldtem a lektoromnak. Úgyhogy, nemsokára itt is olvasható lesz.
Egy fél órás pihenést engedélyezek magamnak, aztán folytatom az írást. Következik a harmadik fejezet, melynek címe: Találkozás.

Egyelőre nem tervezem, hogy írói oldalakon megosszam. Legalábbis addig, míg az első öt rész el nem készül. Ez nem vonatkozik a blogomra, itt továbbra is közzéteszem az újabb fejezeteket.

Na meg, a Camp NaNo-n. Ez egy nemzetközi, írói megmozdulás, és nagyon leegyszerűsítve annyi a lényege, hogy egy hónap alatt írjunk egy regényt. Huszonötezer szót lőttem be saját magamnak, mint célt. Ebből, már 9333 kész van. És úgy, hogy három napja kezdődött az egész. Szóval, nem is állok olyan rosszul. Ha minden jól megy, még a végén teljesíteni tudom ezt a kihívást. 
Drukkoljatok nekem!!! 

Aztán novemberben jönn ennek a nagyobb műfaja. Az is Camp NaNo csak ott már nem ilyen fikarcnyi szószámmal kell számolni. Most még gondolkodom, hogy abba bele vágjak-e. Ez még a jövő zenéje.
Akit érdekel a Kivetettek című fantasy regényem első fejezete A vallomás, az jobb oldalt keresgéljen.

Addig is, egy kis ismertető a történetről:
Seifer és Nell két barát, akik egyben angyalok is. Annak ellenére, hogy mindketten külön utat választottak, mindig mindenben összetartanak, támogatják egymást. Most sincs másként, amikor az egyiküket megvádolják. Egyáltalán lehetséges-e, hogy egy angyalnak a bíróság előtt kelljen felelnie? Létezik-e olyan bíróság, mely ítéletet mondhat egy égi felett? Ha igen, akkor annak milyen következményei lehetnek rájuk, illetve a világra nézve?



Történetük egy mágikus világban játszódik angyalokkal, démonokkal, istenek haragjával megfűszerezve, ahol mindenki az életben maradásért harcol. Viszont ez nem olyan egyszerű, mint amilyenek látszik, hisz' nem minden fekete vagy fehér, nem mindenki jó vagy rossz. A két barát mindent megtesz annak érdekében, hogy megváltoztassák a világot, de az ehhez vezető út cseppet sem veszélytelen, tele van meglepetésekkel, tragédiákkal.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML