Keresés

2016. aug. 5.

Kiadói szerződés: Néma bűnök

A tegnapi nap folyamán a szerződés megköttetett. Ami annyit jelent, hogy a Néma bűnök nemsokára könyv formájában is olvasható lesz. Jelen pillanatban a boldogságtól a fellegekben járok!

Eddig minden olyan képlékenynek tűnt, de most már elmondhatom, hogy ettől a perctől kezdve, azzal kell foglalkoznom, amit a legjobban szeretek: írni, írni és írni.

Igazából, még most sem tudom felfogni a hihetetlen nagy szerencsémet. Talán, kell még pár nap mire rájövök, hogy ez a valóság! Persze, ebben az is közrejátszik, hogy a kiadó nagyon kedves, aranyos, segítőkész emberekből áll! Ezt szeretném nekik megköszönni:


Köszönöm!!!

Előreláthatólag ez év szeptemberében jelenik meg az első kötet. Persze, ez az időpont még változhat. Személy szerint törekszem arra, hogy minél előbb a könyvespolcokon láthassam a Néma bűnöket. Viszont, ez nem csak tőlem, hanem elég sok tényezőtől függ.

Folyamatosan hozom majd az újabb és újabb információkat a történettel kapcsolatban, melyek nemcsak itt, de a hivatalos szerzői oldalamon is elérhetőek lesznek:
Emilly Palton



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML